Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sylvester Stallone olyan izgatott az első szuperhősös filmje miatt, mint egy kisgyerek

Sylvester Stallone olyan izgatott az első szuperhősös filmje miatt, mint egy kisgyerek

Zene, Film & Kultúra

Sylvester Stallone olyan izgatott az első szuperhősös filmje miatt, mint egy kisgyerek

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2021.01.23. 12:12

Már csak pár hónapot kell várnunk Sylvester Stallone első szuperhősös filmjére, a világsztár pedig már nagyon izgatott, hogy mindenki láthassa az alkotást, amire olyan büszke.

Sylvester Stallone az egyik utolsó élő filmsztár, akinek olyan legendás szerepek fűződnek a nevéhez, mint például az aranyszívű bokszoló, Rocky, illetve az akcióhősök etalonja, Rambo. Rengeteg alkotásban láthattuk már Sly-t, de érdekes módon szuperhősként még sosem – viszont ez idén megváltozik, hiszen bemutatásra kerül a Samaritan, amiben egy világ elől rejtőzködő, visszavonult hőst alakít, akinek egy kiskölyök fedezi fel a titkát.

„Annyira erős érzéseim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban. Nagyon szórakoztató és szívből jövő lesz... Igazán formabontó lesz”

– írta izgatottan Sylvester Stallone a Samaritanról.

Az biztos, hogy rengetegen várják már, hogy szuperhősként láthassák Sly-t, és minden adott ahhoz, hogy pályafutásának egyik legnagyobb sikerét érje el ezzel a filmmel. A Rendező, Julius Avery az Overlord és a Fenegyerek című munkáival bebizonyította, hogy nagyon profi, és remekül ért az akcióhoz, feszültséghez, illetve az erőszakhoz, így jó kezekben van a projekt.

A forgatókönyvíró, Bragi F. Schut pedig legutóbb a Végtelen útvesztő című remek, csavaros horrorfilmmel alkotott maradandót, szóval jobban tesszük, ha beírjuk a naptárunkba hogy, június 4-én érkezik a Samaritan – de csak ceruzával, ugyanis a koronavírus-járvány sajnos még közbeszólhat.

Itt lehet megtekinteni Sylvester Stallone posztját:

Borítókép: Sylvester Stallone / LOIC VENANCE / AFP