Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Joker visszatér, ráadásul elképesztően fog kinézni – képek

Joker visszatér, ráadásul elképesztően fog kinézni – képek

Zene, Film & Kultúra

Joker visszatér, ráadásul elképesztően fog kinézni – képek

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:54

Zack Snyder végre felfedte, hogy fog kinézni Jared Leto Jokere Az igazság ligája várva várt rendezői változatában, a rajongók pedig szinte sokkot kaptak a látványtól.

2016-ban mutatták be a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmet, amiben Jared Leto alakította Batman legikonikusabb ellenségét, Jokert, de a közönségnek egyáltalán nem jött be, amit csinált, hiszen túlzottan pszichopata volt, és kicsit sem szerethető. Ráadásul az is kellemetlen volt a színész számára, hogy utána Joaquin Phoenix játszotta Jokert egy különálló, nagysikerű filmben, és az ő munkáját Oscar-díjjal jutalmazták – de most kiderült, hogy Jared Leto új esélyt kapott Jokerként, bár csak egy rövid, de annál lényegesebb vendégszereplésről van szó.

A rajongók legnagyobb örömére a Warner engedélyezte Zack Snyder számára, hogy négy év után elkészíthesse Az igazság ligája bővített, rendezői változatát, ami rengeteg eddig még nem sosem látott részt fog tartalmazni – többek között egy új, pár hónapja forgatott jelenetet is Jared Leto és Ben Affleck főszereplésével, amiben elvileg az őrültek házában tengődő, leharcolt Jokert fogja meglátogatni Batman.

Az biztos, hogy már sokan várják a Zack Snyder-féle Az igazság ligáját, hiszen elképesztő meglepetésekre számíthatunk, és külön öröm, hogy végre most először együtt is láthatjuk az egykori DCEU Batmanjét és Jokerét. A nagyjából 4 órás alkotás az HBO Go-n fog debütálni március 18-án, szóval mindenképp érdemes beírnunk ezt a dátumot a naptárunkba.

Itt lehet megtekinteni Jared Leto sokakat szinte sokkoló Jokerét Az igazság ligája új változatában:

Borítókép: Joker szerepében Jared Leto / via ivi.ru