promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha ma csak egy dolgot nézel meg, akkor az ebolás T-Rex és a gyilkos darazsak összecsapása legyen az – előzetes
Borítókép:  Ebola Rex Vs. Gyilkos darazsak / via movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az Ebola Rex vs. Gyilkos darazsak első kedvcsinálója, és könnyen lehet, hogy ez lesz az év leggagyibb, és egyben legszórakoztatóbb horrorfilmje.

Vannak olyan művek, amik annyira sz*rok, hogy már kifejezetten zseniálisak. Ezek közül is akad pár kiemelkedő gyöngyszem, amik olyan mélyre visznek minket, hogy már csak kínunkban vagyunk képesek nevetni, és kizárólag társaságban, jelentős mennyiségű alkohol elfogyasztása közben tudjuk legalább minimális szinten élvezni őket. Nos, most reszkethet a Sharknado és a Birdemic, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy trónfosztás lesz idén.

Jön az Ebola Rex vs. Gyilkos darazsak, ami egy fertőzött, laborból elszabadult T-Rex és pár vérszomjas, hatalmas darázs ádáz csatájáról szól, miközben az egyetlen igazi vesztes maga az emberiség – és ezt most nem a filmben szereplő emberekre, hanem azokra kell érteni, akik valamiért úgy döntenek, hogy megnézik ezt a rettenetet, hiszen számukra a megtekintés közben egy hasba fúródó fullánk egyenértékű lehet a megváltással.

Az alkotást az a Dustin Ferguson rendezte, aki csak 2020-ban legalább 22 (!!!) hasonlóan „értékes” „filmmel” „ajándékozta” meg a nézőket, ami azt jelenti, hogy átlagosan nagyjából 16 nap alatt képes elkészíteni egy ilyen kaliberű horrort. Ez egészen tiszteletreméltó, és egyáltalán nem hibáztathatjuk őt, hiszen ez az aktivitás azt jelenti, hogy van igény az ilyen gagyi, Zs-kategóriás förmedvényekre, szóval szégyellhetjük magunkat – mivel valószínűleg ezt is egyből meg fogjuk nézni, amit elérhető lesz, szóval jobban tesszük, ha már most feltöltjük az italkészletet.

Mindenki felkészült? Ha igen, akkor íme az előzetes, a teljes film pedig elvileg március 1-jén debütál YouTube-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás