promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hír érkezett a Trónok harca előzménysorozatról
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ramin Djawadi visszatér Westerosba, mégpedig a Trónok harca előzménysorozata miatt. Ezek után már biztos, hogy a zenére nem lesz okunk panaszkodni.

Lehet szidni a Trónok harca utolsó évadait, különösképpen a befejező évadot, de azt nem mondhatja senki, hogy a zene ne lett volna zseniális. Ramin Djawadi munkájára egy árva szavunk sem lehet, az utolsó hat részhez is olyan emlékezetes dallamokat komponált, amit azóta is öröm hallgatni.

A Hans Zimmer szárnyai alatt növekedett és kifejlődött iráni-német művész két Emmy-díjat is nyert a Trónok harca zenéjéért: az elsőt A Sárkány és a Farkas címet viselő 7. évad 7. epizódjáért, míg a másodikat 8. évad 3. epizódjáért, A Hosszú Éjszakáért. Más kérdés, hogy ennél jóval többet érdemelt volna, de lesz még lehetősége arra, hogy egy Trónok harcához kapcsolódó széria miatt kapjon díjat.

Ugyanis nemrég a Game of Thrones hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy Ramin Djawadi lesz az anyasorozat előzményeként készülő House of the Dragon (A Sárkány Háza) zeneszerzője is.

Ezek után az már biztos, hogy a széria zenéjére egy árva panaszunk sem lehet majd, ahogy a történetre sem, hiszen az már régóta köztudott, hogy Ryan J. Condal (Rampage: Tombolás, Herkules) mellett George R. R. Martin jegyzi a forgatókönyvet.

A House of the Dragon valamikor 2022-ben debütálhat az HBO-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás