promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Szabó Franciska végre kimondta, ez mindent megváltoztathat
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Franciska továbbra is a csak pálya széléről támogathatja a Bajnokokat, de ezúttal olyan szavakkal illette társait, ami végeláthatatlan ellentéteket is szülhet.

A hétfői tripla tét reggelén a Kihívók között egy kisebb feszültség alakult ki, ugyanis Szabó Benő és Kőnig Anna kibeszélték Viktort, és enne Balogh Ricsi fültanúja volt. A taxisofőrként dolgozó férfi később keményen kérdőre vonta Benőt, és néhány káromkodás is elhangzott.

Ezek után a nézők joggal gondolhatták, hogy a Kihívók a széthúzások miatt elveszíthetik a versenynapot, de végül nem így lett. Ehelyett a Bajnokok szenvedtek megsemmisítő vereséget, de nem nagyon értették, hogy hogyan történhetett ez.

Szabó Franciskának viszont megvolt a véleménye erről. Az Európa-bajnok cselgáncsozó továbbra is csak a pálya széléről támogathatja a csapatát, de ez egyben egy remek lehetőség is arra, hogy megfigyelje társait, és rávilágítson a hibáikra.

A mostani vereséget azzal indokolta meg, hogy egyetlen pozitív szó nem hangzott el köztük, mindig csak a pályaelemekben keresték a hibák forrását, és sosem bíztatták egymást; ezzel pedig gyakorlatilag – ha tudat alatt is – önként adták oda a győzelmet a Kihívóknak.

A Bajnokok közül többen nem értettek egyet Franciskával, de ezek a tiltakozások inkább amolyan „fáj az igazság”-szagúak voltak.

A Bajnokok beszélgetését (vagy vitáját) alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás