promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Besározódott az Exatlon Hungary versenyzője, ezt már soha nem mossa le magáról
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Benő szó szerint besározódott, és nagyon rosszul lett a pálya szélén, de a Kihívók és Gelencsér Tímea csak röhögtek rajta. Sőt, talán az egész forgató stáb is, de ezt sajnos nem láthatjuk.

A Bajnokokat teljesen feltöltötte a szeretteiktől kapott videóüzenetek, és úgy érezték, hogy ezek után teljes erőbedobással tudnak menetelni a Végjátékban, majd a a Medál játékban is, hogy aztán végignézzék, ahogy újabb Kihívó távozik a versenyből.

Nos, ez már most nem tűnik egy biztos jövőképnek, ugyanis a kék csapat szó szerint megsemmisítő vereséget mért a pirosakra a háromnapos erőpróba utolsó napján; 10:2-es eredménnyel zárult a szerdai versenynap.

A saras pályával egyedül Szabó Benőnek gyűlt meg a baja, aki az első futama után hányingert kapott, és a pálya szélén szenvedett. Csapattársai ezen csak nagyokat nevettek, majd mikor Gelencsér Tímea kérdezte Benőt, hogy mi történt vele, ő sem bírta ki, hogy ne nevesse ki a Kihívót, aki szerint a dominikai sár és homok íze egyáltalán nem olyan, mint itthon.

Nyilván megenni egyiket sem kellene, ezzel Benő is tisztában van, de arra mégis jó volt neki a sártengerben való fürdőzés, hogy utána azt szétkenje magán. Benő alakítására egyszerűen nincsenek szavak, érdemes megnézni az alábbi videókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás