Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszólalt a Barátok közt sztárja: "Lelkileg ez nagyon megvisel!"

Megszólalt a Barátok közt sztárja: "Lelkileg ez nagyon megvisel!"

Zene, Film & Kultúra

Megszólalt a Barátok közt sztárja: "Lelkileg ez nagyon megvisel!"

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2021.01.27. 16:56

Talán mindenki emlékszik a Barátok közt egykori, talán legismertebb szereplőjére, R. Kárpáti Péterre. A színész már több éve, hogy távozott a sorozatból, azóta ritkán szólal meg a sajtónak. 

Péter most kivételt tett, a Ripostnak beszélt a jelenlegi, koronavírus okozta helyezetről, és a véleményét is elmondta a vakcináról. A sztár szerint az oltás lehet az, aminek segítségével végre visszakaphatjuk a normális életünket. 

Ő már regisztrált a vírus elleni készítmény beadására. 

„Egyrészt nagyon fontosnak tartom, hogy minél több ember megkapja a vakcinát, mert akkor ez a vacak vírus annál kevésbé lesz képes terjedni és megbetegíteni embertársainkat. Minél hamarabb meglesz az átoltottság, annál hamarabb áll helyre a gazdaság, és talán végre minden úgy megy tovább, mint korábban(...)Nagyon rossz dolog, hogy távolról, a kerítésen keresztül kell integetni a saját rokonainknak, és nem tudom megölelni, megpuszilni őket. Lélekben ez nagyon megvisel. De muszáj fegyelmezettnek lenni, jó példával elöl járni"

mondta el a lapnak, majd hozzátette, hogy tudja, az ő szakmájában és mindenhol máshol is nagy a leállás, viszont az újra indításhoz szerinte elengedhetetlen a vakcina. 

Borítókép: Joy.hu