promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját csapata ellen fordul az Exatlon Hungary versenyzője?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kihívóknál láttunk már cselszövést, most eljött az árulás ideje. Herczeg-Kis Bálint szerint egyik csapattársuk ellenük fordult.

A keddi Jutalomjátéknak minden eddiginél nagyobb tétje volt, hiszen ezúttal a csapatok azért küzdöttek, hogy láthassák a szeretteiket. A győztes csapat tagjai videóüzeneteket kaphattak a családjaiktól, ezért mind a Bajnokok, mind a Kihívók mindent bevetettek, hogy övék legyen a diadal.

A pirosak végül 10:5-re verték meg a kékeket, és a győzelmüket igen érdekes módon ünnepelték meg a pálya szélén.

Míg a Bajnokok ünnepeltek, a Kihívókat elöntötték az érzelmek, és több szemből is folytak a könnyek. Herczeg-Kis Bálintnak már nagyon hiányzik a barátnője és a családja, és nagyon fontos lett volna neki, hogy láthassa őket.

A nap végén a Bajnokok megkapták videóüzeneteiket; akadt, aki zokogott közben, de volt, akit nagyon megviselt az élmény. Alább megnézhetitek, hogy a pirosak milyen videóüzeneteket kaptak szeretteiktől.

Bors Máté videóüzenete

Kocsis Lili videóüzenete

Móricz Dániel videóüzenete

Somhegyi Krisztián videóüzenete

Szabó Franciska videóüzenete

Szarka Ákos videóüzenete

Szendy Lilla videóüzenete

Tóth Janka videóüzenete és feldúltsága

Szerdán a háromnapos erőpróba utolsó napja következik, azonban Herczeg-Kis Bálint szerint Buzás Dorottya a Kihívók ellen fordult. Hogy mire alapozva mondja ezt, az az esti adásban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás