promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keira Knightley többé nem meztelenkedik olyan filmben, amit férfi rendez
Borítókép:  Keira Knightley / PHILIPPE LOPEZ / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Karib-tenger kalózai-széria sztárja, Keira Knightley nem egyszer szerepelt már meztelenül filmekben, de most eldöntötte, hogy ezentúl csak akkor hajlandó felfedni magát, ha nem férfi rendezővel dolgozik.

A kétszeres Oscar-jelölt Keira Knightley többek között olyan alkotásokban varázsolta el alakításával és szépségével a közönséget, mint például a Büszkeség és balítélet, Kódjátszma vagy A Karib-tenger kalózai. A tehetséges színésznőért sokan odavannak, és párszor a bájait is felfedte egy-egy szerep kedvéért, de most komoly elhatározásra jutott a filmes pucérkodással kapcsolatban.

Keira Knightley kijelentette, hogy mostantól nem vállal olyan filmben meztelenkedést, ahol férfi a rendező. Azért jutott erre a döntésre, mert nem akarja csak azért ledobni a ruháit, hogy a férfiak nyálcsorgatva bámulhassák a testét.

A színésznőnek 2015-ben született meg az első gyermeke, akkor határozta el, hogy nem szeretne többé meztelenül szerepelni, és ez azóta a szerződéseiben is benne van. Viszont most kiderült, hogy nem zárja ki teljesen a dolgot, hiszen ha olyan női rendezővel dolgozhatna együtt, aki megérti egy édesanya testének változásait, és ennek tükrében ábrázolná azt, akkor elvállalná a pikánsabb jeleneteket is – de persze csak úgy, ha a történetben is fontos szerepük van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás