Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keira Knightley többé nem meztelenkedik olyan filmben, amit férfi rendez

Keira Knightley többé nem meztelenkedik olyan filmben, amit férfi rendez

Zene, Film & Kultúra

Keira Knightley többé nem meztelenkedik olyan filmben, amit férfi rendez

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2021.01.26. 21:41

A Karib-tenger kalózai-széria sztárja, Keira Knightley nem egyszer szerepelt már meztelenül filmekben, de most eldöntötte, hogy ezentúl csak akkor hajlandó felfedni magát, ha nem férfi rendezővel dolgozik.

A kétszeres Oscar-jelölt Keira Knightley többek között olyan alkotásokban varázsolta el alakításával és szépségével a közönséget, mint például a Büszkeség és balítélet, Kódjátszma vagy A Karib-tenger kalózai. A tehetséges színésznőért sokan odavannak, és párszor a bájait is felfedte egy-egy szerep kedvéért, de most komoly elhatározásra jutott a filmes pucérkodással kapcsolatban.

Keira Knightley kijelentette, hogy mostantól nem vállal olyan filmben meztelenkedést, ahol férfi a rendező. Azért jutott erre a döntésre, mert nem akarja csak azért ledobni a ruháit, hogy a férfiak nyálcsorgatva bámulhassák a testét.

A színésznőnek 2015-ben született meg az első gyermeke, akkor határozta el, hogy nem szeretne többé meztelenül szerepelni, és ez azóta a szerződéseiben is benne van. Viszont most kiderült, hogy nem zárja ki teljesen a dolgot, hiszen ha olyan női rendezővel dolgozhatna együtt, aki megérti egy édesanya testének változásait, és ennek tükrében ábrázolná azt, akkor elvállalná a pikánsabb jeleneteket is – de persze csak úgy, ha a történetben is fontos szerepük van.

Borítókép: Keira Knightley / PHILIPPE LOPEZ / AFP