Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gálvölgyi Jánosnak elege lett

Gálvölgyi Jánosnak elege lett

Zene, Film & Kultúra

Gálvölgyi Jánosnak elege lett

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 11:11

17 év után tért vissza az RTL Klub képernyőjére Gálvölgyi János, méghozzá a televíziós csatorna új sorozatában, a Keresztanyuban. Persze a színészt az elmúlt közel két évtizedben is láthattuk a kereskedelmi tévén, hiszen mind a Gálvölgyi Show, mind pedig a Heti Hetes is a művész nevéhez fűződik, ugyanakkor sorozatban nem volt látható. 

A színész utoljára a Pasik című szituációs komédiában szerepelt, akkor Hernádi Judit, és a 2014-ben elhunyt Bajor Imre oldalán. A széria hatalmas sikernek örvendett, a szakma akkori legtehetségesebb és legfelkapottabb művészei kaptak benne szerepet. 

Gálvölgyi a nagy visszatérésről és a jelenlegi koronavírus okozta helyzetről a Blikknek nyilatkozott. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-parodista elmondta, hogy már elege volt a bezártságból és abból, hogy nem tud dolgozni, így nagyon jókor jött az RTL Klub felkérése. 

„Minden szempontból a legjobbkor jött a felkérés, amire örömmel mondtam igent. Elég volt a bezártságból, a tétlenkedésből – Arról nem is beszélve, hogy agytornának, tréningnek és állapotfelmérésnek sem utolsó egy ilyen munka. Rengeteget forgattam, nagyon sok szövegem volt. Kíváncsi voltam, vajon megy-e még rendesen, főleg majdnem egy év kihagyás után, de szerencsére nem volt semmi gond” 

– nyilatkozta Gálvölgyi János. 

Borítókép: Gálvölgyi János // Facebook