promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gálvölgyi Jánosnak elege lett
Borítókép:  Gálvölgyi János // Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

17 év után tért vissza az RTL Klub képernyőjére Gálvölgyi János, méghozzá a televíziós csatorna új sorozatában, a Keresztanyuban. Persze a színészt az elmúlt közel két évtizedben is láthattuk a kereskedelmi tévén, hiszen mind a Gálvölgyi Show, mind pedig a Heti Hetes is a művész nevéhez fűződik, ugyanakkor sorozatban nem volt látható. 

A színész utoljára a Pasik című szituációs komédiában szerepelt, akkor Hernádi Judit, és a 2014-ben elhunyt Bajor Imre oldalán. A széria hatalmas sikernek örvendett, a szakma akkori legtehetségesebb és legfelkapottabb művészei kaptak benne szerepet. 

Gálvölgyi a nagy visszatérésről és a jelenlegi koronavírus okozta helyzetről a Blikknek nyilatkozott. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-parodista elmondta, hogy már elege volt a bezártságból és abból, hogy nem tud dolgozni, így nagyon jókor jött az RTL Klub felkérése. 

„Minden szempontból a legjobbkor jött a felkérés, amire örömmel mondtam igent. Elég volt a bezártságból, a tétlenkedésből – Arról nem is beszélve, hogy agytornának, tréningnek és állapotfelmérésnek sem utolsó egy ilyen munka. Rengeteget forgattam, nagyon sok szövegem volt. Kíváncsi voltam, vajon megy-e még rendesen, főleg majdnem egy év kihagyás után, de szerencsére nem volt semmi gond” 

– nyilatkozta Gálvölgyi János. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás