promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic lila bugyiban mutatta meg bájait egy videóban, a magyarokat is csábítja, hogy csatlakozzanak - videó
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szuperszexi videó került fel a színésznőről.

Gabriela Spanic rajongótábora elképesztően odaadó, a színésznő pedig mindezt újra és újra honorálja, újabb videókat és képeket tesz fel magáról a közösségi csatornáira, miközben mindenhol apró, személyes emlékeket csepegtet. A színésznő emellett rengeteg kommentre is személyesen válaszol a felületein, ami tényleg nem mindennapi, főleg egy ekkora közönséggel rendelkező, nemzetközi szupersztártól.

Korábban felhívást intézett mindenkihez, hogy megtudja, hol játszák még azokat a sorozatokat, amelyekben szerepelt. A magyarok szép üzenetekkel árasztották el az oldalát. A TV2 táncos produkciójának, a Dancing with the Stars-nak az egyik legjobb előadója most

elindította TikTok csatornáját is, de csak anapokban kezdett hozzá, ogy gőzerővel anyagok is felkerüljenek a videós tartalakkal hengerlő közösségi csatornára.

Most egy korábbi telenovellájának egyik jelenetét dobta be, és valljuk be, irtó szexi videóról van szó. Közben az Instagram-on is kampányba kezdett, hogy minél többen jöjjenek át TikTik-oldalára is, amihez itt tudtok ti is csatlakozni. Természetesen a magyarokat is csábítja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás