promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sas Józsefet könnyek között kísérték utolsó útjára – galéria
Borítókép:  Trenka Attila
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eltemették Sas Józsefet. A művészt családja, barátai és művésztársai búcsúztatták pénteken, a Kozma utcai izraelita temető művészparcellájában. Képek.

Az ismert magyar rendező, művész, humorista Sas József január 17-én, hosszan tartó, súlyos betegséget követően, 82 éves korában hunyt el. Nem sokkal a halálhírt követően Sas József özvegye, Sas Zsuzsa arról beszélt, hogy a az utolsó időszak pokolo nehéz volt. „Józsi az utolsó napjaiban már elképesztően gyenge volt. Azt hiszem, számára megváltás volt az elmúlás azok után, amiket az utóbbi hetekben átélt” – mondta az özvegy.

A sokak által kedvelt művészt pályatársai és barátai kísérték el utolsó útjára. A Kozmai Utcai Izraelita Temetőben ott volt a Blikk tudósítása alapján Medveczky Ilona, Schobert Norbert édesanyja, Hofi Géza és Kabos László özvegye, Bodrogi Gyula, illetve Heller Tamás.

„Mindig csodáltam benned az élet szeretetét, az élni akarást, a siker utáni vágyat, az elképesztő energiát. Az elmúlt két év felülmúlt mindent, amit csak elképzelni lehet. Egy színész csak a színpadon él, ha onnan lelép, olyan, mint a többiek" – mondta búcsúbeszédében Gálvölgyi János.

[[kepek]]

Míg Beregi Péter a következő sorokkal búcsúzott Sas Józseftől.

„Már most hiányzol Jóska! Hiányozni fognak a hajnali telefonok is!".

Heller Tamás is elbúcsúzott barátjától. A színész elcsukló hangon beszélt, mondandójának végén pedig már nem bírta visszatartani a könnyeit és elsírt magát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás