promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő összegért keltek el Majka kabátjai, amiket ByeAlex tesója tervezett
Borítókép:  Majka / via life.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jótékonysági céllal árverésre bocsátották Majka azon kabátjait, amiket ByeAlex testvére tervezett, és végül hatalmas pénz jött össze belőlük.

Valószínűleg páran még nem tudják, hogy ByeAlex testvére, Márta Amarilla egy elég menő tervező és művész, aki igazán különleges dolgokat csinál Amiizmus néven, és még a brit Vogue-ba is bekerült. Nemrég például Majkának készített két kabátot, amiken a rapper számára nagy jelentőséggel bíró mondatok is helyet kaptak. A speciális, teljesen egyedi darabok egy jótékonysági árverés keretein belül most új tulajdonosra leltek, ráadásul nem is kevés pénzért.

„A tavaly meghirdetett árverésen elkeltek az egyedi Amiizmus által készített kabátok :) Életem fontos mondatait, és szereplőinek nevét festette rájuk a művésznő, úgyhogy sokat jelentett nekem. Egy hölgy lett a tulajdonos, aki ugyan nem akart nyilvánosan szerepelni, viszont 1.000.000 ft-ot fizetett értük. Az egész összeget ahogy ígértük a Hospice alapítvány kapta, akiket már sokszor támogattunk, mivel a munkájukat nagyon nagyra becsüljük”

– írta Majka a képhez, amin a Hospice Ház igazgatója, a vevő és ő szerepel.

A híresség azt is elárulta, hogy nagyon örül annak, hogy ismét egy nemes ügyben vehetett részt, hiszen mindig jól jön a segítség. Az aukció hatalmas sikeréhez természetesen nagyban hozzájárult az is, hogy ezek az Amiizmus kabátok elképesztően jól néznek ki, így nem csupán eszmei értékkel bírnak, hanem központi témaként is szolgálhatnak, ha esetleg felveszi őket valahova az új gazdájuk.

Itt lehet megtekinteni Majka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás