promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: vajon okosabb vagy, mint a ValóVilág10 játékosai? Csupán 5 kérdésre kell jól felelned, ők elhibázták
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nevetünk a hibáikon, bukdácsolásaikon, bénaságaikon, de vajon nekünk sikerül kitalálnunk a helyes megoldásokat? Tedd próbára magad!

A ValóVilág10 minden eddigi évadnál sokkal több explicit szexuális tartalommal bír, szinte nincs is kontent szex nélkül. Most azonban valami történt, csudálatos tudástesztet tölthettek ki a villalakók, és hát hibáztak, meg elég sok marhaságot is elmondtak közben, ami talán sok embernek annyira fájt, hogy még vérzett is a füle.

Dehát csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit 

- tartja a klisésen elmés magyar mondás. A megszokottaktól eltérően most másfajta kvízt hoztunk nektek, de nem feledkeztünk meg arról a hitvallásunkról sem, hogy nincs kvíz valamiféle okosító tartalom nélkül, amely miatt tényleg érdemes vesződni a játékkal.

Mivel a villában csupán öt zeneszerzőt kellett felismerniük, ezért most az öt kérdés mellé jókora magyarázatokat tettünk, hogy válaszokkal pótoljuk ki a hiányzó kérdéseket.

Kvízre fel, nézzük meg, mire vagytok képesek! Tényleg el lehet hibázni, nem mindegyik annyira egyértelmű. A villalakók nem is nagyon tudták kitölteni hibátlanul... de majd ti! Főleg a második és harmadik kérdés izzasztotta meg őket.

És ha kíváncsiak vagytok a videóra, ahol töltik ki a kvízt, bátran kattintsatok a következő cikkünkre:

Esetleg még egy kvízt kitöltenétek?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás