promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jurassic World következő része lesz az utolsó?
Borítókép:  Chris Pratt és Bryce Dallas Howard a Jurassic World című filmben / Amblin Entertainment / China Fil / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőre érkező Jurassic World: Világuralom lesz a legendás dinoszauruszos filmsorozat befejező része.

Steven Spielberg 1993-as klasszikusa, a Jurassic Park 2015-ben új életre kelt, mikor Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével bemutatták a Jurassic World című alkotást, ami akkora siker lett, hogy sorra döntögette a bevételi rekordokat. Colin Trevorrow alkotásából egy trilógia született, aminek a harmadik része, a Jurassic World: Világuralom jövőre érkezik a mozikba, és jóval nagyobb jelentőséggel fog bírni, mint gondolnánk.

A rendező elárulta, hogy mindig is egy jól felépített trilógiát szeretett volna, így a Jurassic World: Világuralom le fogja zárni az egész szériát – ezek alapján pedig sajnos jó időre búcsúzhatunk a dinoszauruszoktól, és kedvenc hőseinktől, akik még attól sem riadnak meg, ha például magassarkúban kell elfutniuk egy T-Rex elől.

Colin Trevorrow úgy gondolja, hogy később, mikor már mind a három Jurassic World-filmet egymás után láthatja közönség, akkor mindenki úgy fogja érezni, hogy közösen egy nagy, átívelő történetet alkotnak, aminek van eleje és vége. Az utolsó rész címe elég árulkodó, hiszen arra lehet következtetni belőle, hogy a dinoszauruszok világuralomra törnek, de mivel a Jurassic Park főszereplői, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatérnek, így még van reménye az emberiségnek.

A Jurassic World: Világuralom jelen állás szerint 2022. június 10-én érkezik, a készítők pedig abban reménykednek, hogy addigra már jobb lesz a helyzet, és rengetegen láthatják majd az alkotást a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás