promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod melyik magyar énekesnőnek van a legtöbb tetkója? Mutatjuk!
Borítókép:  LNDA zenekar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2021-ben már senki nem lepődik meg egy-egy tetováláson, hiszen a nyolcvanas évek óta hazánkban is egyre elterjedtebb lett bőrünket használni festővászonként és számos előadóművész is magán hordoz fontos szimbólumokat, neveket vagy akár kompletten összefüggő alkotásokat. 

Természetesen tele van a világháló viccesebbnél, viccesebb alkotásokkal is, amelyek megmosolyogtatják az embert, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy készülnek fantasztikus tetoválások is. 

A tavaly feltűnt minőségi, indie pop-rockban utazó LNDA zenekar oldalán találtunk egy izgalmas kérdezz-felelek játékot, amelyben a zenekar követőinek feladata volt, Kaszás Melinda, frontcsaj tetkói számának megtippelése. 

A helyes megfejtés 33 volt, amellyel nagy valószínűséggel a legtöbb tetoválással rendelkező aktív magyar énekesnő Linda. Viszont ennek ellenére sem nem gondolhatjuk azt, hogy a kemény, vagány külső mögött ne lapulna egy érzelmes lélek. A napokban látott napvilágot a banda vadiúj slágere a Veled leszek, amely már hallható a rádiókban is és egy kattintás után itt máris együtt énekelhetjük a refrént a tetovált szépséggel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás