Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mortal Kombat: végre láthatjuk, hogy néz ki Sub-Zero az új filmben – első képek

Mortal Kombat: végre láthatjuk, hogy néz ki Sub-Zero az új filmben – első képek

Zene, Film & Kultúra

Mortal Kombat: végre láthatjuk, hogy néz ki Sub-Zero az új filmben – első képek

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:21

Hamarosan bemutatásra kerül az új Mortal Kombat film, és végre megérkeztek hozzá az első képek, amiken többek között Sub-Zero, Kano, Jax és Liu Kang is feltűnnek.

1992-ben indult világhódító útjára az erőszakos, brutális kivégzéseket felvonultató Mortal Kombat című játékszéria, amiből 1995-ben egy nem túl igényes, de annál szórakoztatóbb filmet is készítettek Christopher Lambert főszereplésével, ami rögtön a rajongók kedvence lett. Pár éve bejelentették, hogy egy új Mortal Kombat-filmen dolgozik producerként a Démonok között és az Aquaman rendezője, James Wan – és úgy látszik, hogy nem vertek át minket.

Végre megérkeztek az első képek a Simon McQuoid által rendezett Mortal Kombatből, és például Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Jax, Kano és Sonya is látható rajtuk. Sőt, még harcolnak is egy keveset, bár nem olyan durván, mint ahogy állítólag a filmben fognak, hiszen annyi már kiderült az alkotásról, hogy kicsit sem fogják vissza magukat a kivégzéseknél – hála az égnek.

Sokan várják már, hogy milyen lesz az új Mortal Kombat film, hiszen a játékok már évtizedek óta sikeresek, és James Wan neve is bizalomgerjesztő, szóval minden esély megvan rá, hogy nem fogunk csalódni. Jelen állás szerint április 16-án láthatjuk majd az alkotást, és elvileg egyszerre fog debütálni az amerikai mozikban és online is.

Itt lehet megtekinteni az első képeket:

Borítókép: Mortal Kombat / via pcinvasion.com