promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tim Allen olyan ideges lett a Télapu 2. forgatásán, hogy a gyerekek előtt káromkodott egy nagyot
Borítókép:  Tim Allen a Télapu című filmben / Walt DIsney Pictures / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több gyerek is szerepelt a Télapu folytatásában, de mindnek elállt a szava, mikor a Mikulásként szereplő Tim Allen egy hatalmasat káromkodott mérgében.

1994-ben mutatták be Tim Allen főszereplésével a Télapu című filmet, ami egy átlagos apuka Mikulássá válásáról szólt. Az alkotás hatalmas siker lett, és szinte egyből karácsonyi klasszikussá vált, ezért is olyan meglepő, hogy nyolc évet kellett várni a folytatásra. Rengetegen imádják ezt a mókás, családbarát szériát, de most kiderült, hogy a forgatáson egyszer rendesen elszabadultak az indulatok.

Tim Allen elmesélte, hogy éppen egy tengeralattjárós jelenetet vettek fel tizenkét gyerekkel, akik nem igazán tudtak viselkedni, ezért nagyjából tizenötször kellett újravenni az adott részt. Este volt már, egész nap a hatalmas, meleg Mikulásjelmezben izzadt a színész, és a kölykök sokadik rosszalkodása után nem bírta tovább, és elüvöltötte magát: b*sszameg!

Természetesen mindenki megfagyott, hiszen a gyerekek szinte úgy tekintettek Tim Allenre, mint az igazi Télapóra, ezért elég sokkoló volt pont tőle egy jó hangos káromkodást hallani. Még a stúdió munkatársai is próbálták őket megnyugtatni, hogy a világsztár igazából nem is beszélt csúnyán, de a fiatalok nem vették be. Ettől függetlenül egy bocsánatkérés után tovább folytatták a munkálatokat, és végül a Télapu 2. – Veszélyben a karácsony is rengeteg pénzt hozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás