Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Liam Neeson már csak nagypapa filmekben akar szerepet vállalni

Liam Neeson már csak nagypapa filmekben akar szerepet vállalni

Zene, Film & Kultúra

Liam Neeson már csak nagypapa filmekben akar szerepet vállalni

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:32

Túl idős és elfáradt, ezért nem szeretne több akciófilmben játszani.

Az északír színészt az tette fel igazán a térképre Hollywoodban, amikor eljátszotta Oskar Schindlert Steven Spielperg klasszikusában, a Schindler listájában. Színes a karrierje, mert volt Jedi lovag a Star Warsben, de főgonosz is Christopher Nolan Batmanjében. A mainstream közönség mégis úgy gondol rá, mint vérbeli akciósztárra, aki fenékbe rúgja a rosszfiúkat.

Liam Neeson már gondolkodott a visszavonuláson, de most Entertainment Tonightnak adott interjújában ki is mondta ezt.

„Idén már 69 éves leszek. (Nyáron, június 7-én lesz Neeson szülinapja.) Még be fogok vállalni pár akciófilmet, már ha a járvány engedi. Továbbra is imádok ezekben szerepelni. Csípem elpáholni a fele annyi idős fickókat. Épp befejeztünk egy forgatást Ausztráliában, és volt egy bunyójelenetem egy kedves, fiatal sráccal, Taylornak hívták. A jelenet felénél már teljesen kifáradtam. Megkérdeztem tőle, hogy mennyi idős, mire elmondta, hogy 25, én meg válaszoltam neki, hogy a legidősebb fiam pont ennyi”

- mesélte az érdekes sztorit a színész.

Hollywoodban vannak olyan sztárok, akik nem tudnak leállni ezzel a műfajjal, ott van példának a 74 éves Sylvester Stallone, akinek szintén nyáron lesz a születésnapja.

Szóval Neeson még 70 éven túl lehet be fog vállalni néhány akciófilmet, de utána szeretne megpihenni. Persze színészkedni még fog, de már csak nyugodtabb alkotásokban fogjuk látni, ahol nem szökik az egekbe a pulzusa egy-egy jelenet miatt.

Borítókép: ROGER ARPAJOU / Collection ChristopheL via AFP