Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Exatlon Hungary: Nagy Dani nem tudja folytatni a versenyt?

Exatlon Hungary: Nagy Dani nem tudja folytatni a versenyt?

Zene, Film & Kultúra

Exatlon Hungary: Nagy Dani nem tudja folytatni a versenyt?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:39

Nagy Dani súlyos sérülést szenvedett a Joker játék alatt, ami miatt kórházba is vitték, és csapattársai attól félnek, emiatt nem is tudja már folytatni a versenyt.

Nagy Dani nem először sérül meg az Exatlon Hungaryben. Nemrég egy csuklósérülés miatt nem versenyezhetett napokig, most pedig a Joker játék alatt egy rosszul sikerült landolás miatt történt a baj.

Bár a Kihívó végigvitte a futamát, rögtön utána összerogyott az pálya szélén. Miután az orvosok megvizsgálták, rögtön kórházba vitték, így a kék csapatnak ismét emberhátrányban kellett helytállniuk az ismét összetartó, magabiztos Bajnokokkal szemben. Hogy pontosan hogyan is történt a súlyos baleset, és mi történt azután, hogy Dani végigért a pályán, azt az alábbi videókban nézhetitek meg.

Végül a Kihívók fölényes győzelmet arattak, amire a pirosak egyszerűen már nem találtak magyarázatot. A versenynap végén Danit hazaengedték a kórházból, és a villában mondta el csapattársainak, hogy a törést kizárták az orvosok, de a szalagokról még semmit sem tudtak mondani, így még az is lehetséges, hogy a sérülése olyan komoly, hogy emiatt veszélybe kerülhet Dani játékban maradása.

Ugyanettől tartanak a Kihívó lányok is. Kőnig Anna könnyeivel küszködve beszélt erről az Exatlon Hungary kamerái előtt.

Borítókép: TV2