promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 év után újra összeáll az ikonikus énekespáros
Borítókép:  Didgeman / Pixabay
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2021 erősen kezd a zenei világban. Kiderült ugyanis, hogy a 2000-es évek ikonikus duett-párosa Robbie Williams és Kyle Minogue új, közös dalon dolgozik, amit a rajongók hamarosan hallhatnak is. 

Robbie-nak és Kylie-nak az ezredforduló alighanem legnagyobb slágerét köszönhetjük, amit azóta is rengetegen hallgatnak nap, mint nap. Nos, húsz évvel később a brit énekesnek „nagy tervei” vannak az ausztrál énekesnővel, ezt maga Williams árulta el.

„A készülő album teljesen diszkóhangulatú lesz. Bevallom, az ihletet Kylie 2001-es Your Disco Needs You című száma adta, ezért mindenképpen akartam írni egy dalt, amit közösen énekelhetnénk el, már ha ő is benne van"

– mondta el Robbie. 

Egy, az énekesekhez közel álló bennfentes szerint, a dal már tulajdonképpen készen is van egy ideje, azonban a menedzserek a koronavírus járvány miatt még nem akarják nyilvánosságra hozni. Ez kicsit szomorú, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy sokaknál pörögne újra, meg újra az új zene. 

De jöjjön egy kis időutazás a végére. Kylie és Robbie korábban a Kids című dalon dolgozott közösen. A szám a slágerlisták elején landolt, a párosukat pedig azóta is az egyik legikonikusabb duónak tartják. A slágerhez készült videoklipet most mi is elhoztuk nektek, úgyhogy készüljetek fel a nosztalgikus hangulatra!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás