Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy új klippel tudatja a Groovehouse, hogy még nem kellene leírni őket

Egy új klippel tudatja a Groovehouse, hogy még nem kellene leírni őket

Zene, Film & Kultúra

Egy új klippel tudatja a Groovehouse, hogy még nem kellene leírni őket

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:16

Az „Ez a nap a mienk” még a Groovehouse 6 nevezetű albumon jelent meg.

Valószínűleg a 2001-es Hajnal című szerzemény miatt a hazai zenerajongók többségének nem kell bemutatni a Groovehouse nevezetű csapatot. Egyenesen homokba kellett dugniuk ez embereknek a fejüket, ha nem akartak találkozni a csapat egyik leghíresebb dalával.

Nehéz volt elkerülni, mert mindenhol ez szólt, és tényleg csak az az undergorund közeg tudta letagadni, hogy hallott belőle egy sort is, aki ignorálta a rádiót és a tévét. Meg nem mondom hányszor lett első a VIVA hivatalos slágerlistáján, de szerintem már a műsorvezetők is unták. Ez rossz dolog egy csapatnak? Dehogy rossz, mivel ez azt jelentette, hogy a Groovehouse a magyar piacon poptörténelmet tudott írni.

A duó 2008-ban tűnt el egy hosszabb időre, de aztán 2017-ben megjelent a Groovehouse 6 nevezetű albumuk. Erről 2020 márciusában már adtak ki klipet az „Ugrálj” című szerzeményhez, most pedig megérkezett az „Ez a nap a mienk”. Maga a szerzemény a Groovehouse rajongóknak nem lesz új, de a klip sokaknak fel fogja nyitni a szemét, hogy a pop-duó él és virul, és még nem szeretnék, hogy bárki leírja őket.

„2021- re nagy terveink vannak. Talán a legfontosabb, hogy ha az aktuális helyzet is úgy akarja, akkor idén lesz újra Groovehouse Nagykoncert. Annyit elárulhatunk, hogy a korábbiakhoz híven, most is az Akvárium nagytermében lesz a jeles esemény. Az időpont bejelentésére már nem kell sokat várni. A tervek szerint még nyár előtt érkezik új videoklipünk is. Bízunk benne, hogy a koncertjeinket idén folytatni tudjuk és hamarosan visszatérhetünk a közönség elé”

- nyilatkozta a Blikknek Judy.

Szóval, aki Groovehouse retró bulira vágyik, az figyelgesse az Akvárium és a csapat oldalát. Most pedig érkezzen a legújabb klip:

Borítókép: Groovehouse offical