promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon a Keresztanyut vagy a Doktor Balatont nézik többen?
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub és a TV2 egy hét eltéréssel indította el az új sorozatait, most pedig megmutatjuk, hogy a Keresztanyut vagy a Doktor Balatont nézik-e többen.

December 27-én indult el a TV2 új napisorozata, a Doktor Balaton, amit a magyar Dallasként is emlegetnek, míg a Drága örökösök alkotóinak új produkciója, a Keresztanyu január 3-án startolt el az RTL Klubon. Amgí Molnár Piroskáék nem jöttek be a képbe, a Doktor Balaton szép számokkal futott, de a debütálása napján olyan nézettségi rekordot döntött a Keresztanyu, amitől mindenkinek leesett az álla.

Most az első napokban pedig úgy tűnik, hogy a TV-nézők szívesebben követik a makkosszállásiak kalandjait, mint a balatonmeggyesieket. A nézők azonnal a szívükbe zárták a Keresztanyu karaktereit, amit az is bizonyít, hogy a következő, már hétköznap esténként vetített epizódok (01.04-01.07.) is rendre nyerték a saját sávjukat:

átlagban 18,2 százalékos közönségarányt értek el 18-49 év közötti korosztályban, ezzel maguk mögé utasítva a TV2 ebben az időben vetített műsorát, ami a Doktor Balaton után nem más, mint az Exatlon Hungary.

A Keresztanyu Makkosszálláson, az ukrán-magyar határon élő figurái nem ismernek határt, se zárjegyet. A fantasztikus színészek (többek között Molnár Piroska, Ulmann Mónika, Gálvölgyi János, Németh Kristóf, Lengyel Ferenc, Mihályfi Balázs, Kékesi Gábor) által megformált karakterek mind Róza mama, a Keresztanyu kegyeibe akarnak férkőzni, hiszen ő annak adja át a csempész maffia vezetését, aki megszerzi a polgármesteri címet a következő választáson. A község lakói és a családtagok mindent bevetnek a cél érdekében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás