Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Borat visszavonul, búcsúzhatunk a zseniális figurától

Borat visszavonul, búcsúzhatunk a zseniális figurától

Zene, Film & Kultúra

Borat visszavonul, búcsúzhatunk a zseniális figurától

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:08

Sacha Baron Cohen elárulta, hogy Borat elvégezte a dolgát, ezért nyugdíjba küldi a nagy port kavaró, de annál viccesebb karaktert.

2006-ban mutatták be Sacha Baron Cohen főszereplésével a Borat című, dokumentumfilmekhez hasonlító vígjátékot, ami görbe tükröt állított Amerika elé, és mivel többnyire semmit sem sejtő, valódi emberek és szituációk voltak benne, sokan korunk egyik legviccesebb alkotásaként emlegetik, ami tele van felejthetetlen jelenettel.

A rajongók legnagyobb meglepetésére tavaly szinte a semmiből érkezett a folytatás, ami Donald Trump Amerikáját célozta meg, és szintén hatalmas siker lett, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy Borat megmeneküljön, hiszen a színész most nyugdíjba küldi a népszerű karaktert.

„Trump miatt vettem elő Boratot. Volt célom ezzel a filmmel, és nem igazán látom értelmét annak, hogy ez újra megtörténjen”

árulta el Sacha Baron Cohen.

A híresség arról is beszélt, hogy szinte kötelességének érezte elkészíteni a Borat 2-t ebben a felháborító, de kívülről nézve valamilyen szinten mégis nevetséges időszakban, hiszen mindenképp a tavalyi amerikai elnökválasztás előtt akarta bemutatni a filmet, hátha ezzel kicsit segít Donald Trump leváltásában.

Sacha Baron Cohen „ördögi terve” bevált, hiszen Joe Biden lett az elnök, a politikára nem fogékony nézők pedig egy fergeteges komédiával gazdagodtak. Nagy kár, hogy a dolga végezte után búcsúznunk kell Borattól, bár benne van a pakliban, hogy ha a színész szerint megint ennyire rossz lesz a helyzet, akkor visszahozza a zseniális figurát, így még reménykedhetnek a rajongók.

Borítókép: Borat szerepében Sacha Baron Cohen / via nme.com