promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lil Wayne keményen odaszólt a mai rappereknek
Borítókép:  FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet szeretni, vagy nem, de kétségkívül Lil Wayne a hip-hop világ egyik legmeghatározóbb alakja. A hányatott életkörülményekből kiemelkedett előadónak olyan slágereket köszönhetünk, mint A Milli, vagy a Bruno Marssal közös Mirror. De vajon milyen hatással van a rapper a mai feltörekvő zenészekre?

Wayne „szerény" bevallása szerint óriási hatása van a mai fiatalokra. Erről nemrég egy interjúban mesélt őszintén, nem érdekelve, hogy ezzel kicsit sért meg. Ahogy ő fogalmazott a hip-hop szcéna teljesen máshogy nézne ki nélküle.

„Mielőtt színre léptem volna, mindenki csinálta a maga dolgát, egyedien. De most nézz rám és a zenémre. Majd nézz rá a mai zenékre. Mind úgy néz ki, mint én. Imádom"

– mondta a zenész, majd hozzátette, hogy inkább külsőségekben veszi észre a hasonlóságokat, de nem zavarja. Legalábbis most még ezt mondja, aztán ki tudja, lehet egyszer elszakad a cérna...

„Felvarratnak egy-két tetoválást az arcukra, beszereznek egy grillz-t, még az is lehet, hogy a Lil nevet is használják, de mégsem olyanok mint én, nem olyan a hangzásuk, mint az enyém, és más dolgokon mentek keresztül"

– folytatta a sztár.

Azt, hogy mennyire van igaza Waynek, azt mindenki döntse el maga, de annyi biztos, hogy valóban több generáció nőtt fel a zenéin, így szinte elkerülhetetlen volt, hogy a friss előadók egyfajta példáképként tekintsenek rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás