promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata

Visszatér az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Január 9-től szombat esténként 20 órától a Nagy Ervin által megformált, egyedi módszereiről ismert tanerő visszatér az RTL Klub képernyőjére A Tanár 3. évadában.

Az RTL Most+ platformon idén tavasszal már bizonyított, most pedig január 9-től, szombat esténként 20 órától az RTL Klub képernyőjén lesz látható A Tanár 3. évada.

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin), aki öntörvényű és bátor kiállásával vált példaképpé, ezúttal is megrögzött elszántsággal harcol, de már nemcsak diákjaiért, hanem az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) elismeréséért és szívéért is. Új matektanárnő (Liptai Claudia) borzolja fel a kedélyeket, de elsősorban Szeverin Tanár úr (Elek Ferenc) lelkiállapotát, aminek az eredménye némi nézeteltérés a kedves mamájával és számtalan vicces-fordulatos epizód. Természetesen az iskolaigazgató, Rácz Ernő (Anger Zsolt) is fontos szerepet kap mindannyiuk életének terelgetésében, bár a sajátjával nehezebben boldogul, ebben pedig nem várt módon, éppen Szilárd siet a segítségére.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. Az egyes részek – bár különállóak – a sokszor humoros jelenetek mellett, egészében olyan fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, akit az édesanyja súlyosan bántalmaz, egy valaha gazdag lányt, aki a videóival próbálja fenntartani fényűző életének látszatát, valamint lesz olyan is, akinek a tanulás mellett keményen kell dolgoznia a megélhetésért.

Mielőtt a sorozat visszatérne, alább megnézhetitek, hogy melyek Nagy Ervin kedvenc részei a 3. évadból, illetve, hogy az új színészek hogyan tették szebbé a forgatást.

Borítókép:  RTL Klub

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás