promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Ready Player One folytatása?
Borítókép:  Ready Player One / via medium.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy elkészül a Ready Player One második része, ráadásul minden esély megvan rá, hogy Steven Spielberg is visszatérjen.

2018-ban mutatták be Ernest Cline nagysikerű könyve alapján a Ready Player One című látványfilmet, amit a legendás Steven Spielberg rendezett. Egy olyan virtuális világról szólt, ahová előszeretettel menekülnek az emberek a szürke hétköznapok elől, de mindent megváltoztat, mikor főhősünk eddig felfedezetlen kalandokra lel a játékban, amik hatalmas jutalmat rejtenek.

A film világszerte több mint 580 millió dollárt hozott, és be kell vallani, hogy nem éppen Steven Spielberg megmélyebb alkotása, de az biztos, hogy rendesen megtalálta a közös nevezőt a közönséggel, így nagyon hamar kultikus státuszba emelkedett a popkulturális utalásainak és különleges megvalósításának köszönhetően.

Novemberben jelent meg a könyv második része, ami a stílszerűen a Ready Player Two címet kapta, és igaz, hogy a rajongók nem voltak túlzottan oda érte, de mégis úgy tűnik, hogy máris a megfilmesítésén dolgoznak Hollywoodban, legalábbis az író, Ernest Cline ezt nyilatkozta a napokban – bár azt is hozzátette, hogy a járvány miatt extra lassan haladnak.

Ez olyan szempontból nem meglepő, hogy annak idején a stúdió már a színészek szerződésébe is beleírta a folytatás lehetőségét, ráadásul Steven Spielberg is azt mondta a bemutató után, hogy simán visszatérne a rendezői székbe, ha arról van szó. Ez nagyon bizalomgerjesztő, hiszen tényleg egy ízig-vérig szórakoztató, elképesztő élményt nyújtó alkotásról van szó, ami annyira egyedi világgal rendelkezik, hogy biztosan sokan szívesen megmártóznának benne újra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás