promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő kijelentést tett Charlie
Borítókép:  meglepetes.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csendes karácsonyt tervez a népszerű énekes, Charlie, aki nem tudja, készít-e még valaha albumot. „Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti" – mondta.

„Élményekben gazdag élet van mögöttem. Bejártam a világot, megszámlálhatatlan koncertet adtam. Bizonyos értelemben túl vagyok mindenen. Nem is tudom… Az is lehet, hogy ez az utolsó lemezem. Majd az élet eldönti"

– mesélte a népszerű magyar énekes, Charlie a Borsnak, új lemeze, a Mindenen túl elkészülte után. A zenész elárulta, úgy érzi, élete egyik legjobb zenei anyaga lett. Ötven emberrel dolgozott az albumon, aminek az eredménye igazi örömzenélés.

A Liszt Ferenc-díjas, 73 éves magyar énekes beszélt arról is, hogy hónapok óta önkéntes karanténban él, odafigyel magára. Senkivel nem találkozik, még boltba se megy. Ugyanakkor szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a család egy házban él

„A fiammal a menyemmel és az unokámmal is kiváló kapcsolatban vagyok, együtt leszünk karácsonykor így négyen. Csendes ünnep lesz, minimális ajándékozással. Nem is az a fontos. Inkább az, hogy egy asztalnál ülhessünk mind. Én tényleg szerencsés ember vagyok, hogy az unokámmal karácsonyozhatok" – mondta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás