promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan hírt közölt RTL Klub, ami több, mint egymillió embert érint
Borítókép:  Alfahír
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb 13 szolgáltatóval 52 terjesztői cégre bővül azok köre, amelyek előfizetői számára elérhető válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+.

Az eddigi 39 szolgáltató köre még az idén további 13 disztribútorral bővül, akiken keresztül újabb 50 ezer, így immáron összesen 1.351.000 felhasználó számára válnak elérhetővé az RTL Most+ platform kódjai, és így az egyedi szórakozást biztosító tartalmak és az extra funkciók.

Az RTL Most+ dinamikusan fejlődő platform legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse. Az RTL Most+-on élőben, akár HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

A már ismert és folyamatosan bővülő szolgáltatók listája az alábbi linken érhető el: https://rtl.hu/rtlmostplusz/szerzodott-szolgaltatok

Az RTL Most+ platform exkluzív tartalmai garantált szórakozást biztosítanak az év minden napjára. A hírek szerelemesei minden hétköznap a 22 órától megtekinthető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhetnek a legfrissebb eseményekről az RTL Most+ felületen. Az újév első napjától az Éjjel-Nappal Budapest epizódjait a televíziós premier előtt egy munkanappal már megnézhetik a rajongók az RTL Most+-on.

Az Igazi krimi tartalmon belül a bűnügyi dokudrámák rajongói választhatnak az olyan tartalmak közül, mint a Bűnös lelkek, az Elásott bűnök, az Óvakodj a szomszédtól!, a Végzetes vonzalom, december 23-tól pedig újabb részekkel bővül a Hirtelen halál és a Gyilkos párok megtörtént eseteket feltáró sorozat.

December 23-án véget érnek a Drága örökösök kalandjai és Ökörapáti lakói elköszönnek a nézőktől. Addig is a nagysikerű sorozat epizódjait a televíziós premier előtt már egy munkanappal láthatják a rajongók az RTL Most+-on.

December 31-én az RTL Magyarország Szilvesztere keretében a több órás NőComment! – Szilveszter 2020 jó kedvvel és fantasztikus műsorszámokkal búcsúztatja a 2020-as évet.

A ValóVilág történetében először a ValóVilág10 powered by Big Brother rajongói a Párbajokon alulmaradt játékosok mindennapokba való visszatérését követhetik nyomon a "Jöttem, láttam, buktam" című szériában, amelyben Nádai Anikó arról is faggatja a kiesetteket, hogy miként látják villalétüket. A „Jöttem, láttam, buktam” első két epizódja limitált ideig az RTL Most, majd az RTL Most+ platformon érhető el.

A felület felhasználói már a televíziós premiert megelőzően megtekinthetik A lány című vadonatúj amerikai sorozat részeit. Hetente két újabb epizód válik elérhetővé a misztikus elemekkel tűzdelt szériából, amely egy Long Island-i kisváros seriffjéről szól, aki egy lezuhant repülő roncsai közelében egy kislányt talál, aki a jelek szerint sértetlenül megúszta a katasztrófát, ám nem emlékszik semmire, még a nevét sem tudja megmondani. Csakhamar rejtélyes és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történnek a békés kisvárosban, a kislányról pedig mind több és több kormányzati ügynökség szeretne mindent megtudni.

A sorozatok rajongói január 4-ig megtekinthetik a platformon a Bátrak földje című közkedvelt romantikus széria epizódjait, amelyek a Kiegyezés korában szövődő szerelmekről, árulásokról, bonyodalmakról szólnak, és ahol a harc nem csupán a nemzetek, a társadalmi osztályok között, de a szívekben is zajlik. December 18-tól pedig A Tanár 1-2. évadának részeit nézhetik meg a renitens, diákjaiért mindenre kész tanerő rajongói.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás