promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentés érkezett a Jokerrel kapcsolatban
Borítókép:  Illusztráció: Joker szerepében Joaquin Phoenix / via lecercledesrockeursdisparus.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A DC leghírhedtebb gonosztevője, Joker lassan már nagyobb népszerűségnek örvend, mint Batman, és úgy néz ki, hogy ezt a stúdió is így látja.

Joker zseniális karaktere 1940-ben látott napvilágot az első Batman képregénynek köszönhetően, azóta pedig igazi közönségkedvenc lett, hiszen ez a figura örömét leli a gonoszkodásban, ráadásul a poénok sem állnak távol tőle. Már a mozivásznon is megelevenedett olyan színészek által, mint például Heath Ledger, Jack Nicholson vagy legutóbb Joaquin Phoenix, és mivel a tavalyi Joker-film is gigantikus siker lett, így kijelenthetjük, hogy a DC egyik legnépszerűbb alakjáról van szó.

Éppen ezért nem olyan meglepő – és mindenképp örömteli –, hogy 45 év kihagyás után bejelentette a DC, hogy Joker végre ismét saját képregényszériát kap, amiben Jim Gordon mellett egy rejtélyes erő próbálja elkapni a mindenki orra alá borsot törő, őrült, bohócként randalírozó gonosztevőt.

Az alkotást James Tynion IV írja és Guillem March illusztrálja, ráadásul állítólag elég horrorisztikus lesz a végeredmény, így igazi csemegét kapnak majd az olvasók. A The Joker első száma jövő márciusban érkezik a boltok polcaira, nagyjából 40 oldalas lesz és havonta fog megjelenni. Már egy kis ízelítőt is kaptunk, hogy is fog kinézni benne Joker:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás