Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fontos bejelentést tett a TV2

Fontos bejelentést tett a TV2

Zene, Film & Kultúra

Fontos bejelentést tett a TV2

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:21

A TV2 bejelentette, hogy jövőre is lesz Dancing with the Stars, és az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban is közöltek valamit.

December 12-én, szombaton ért véget a Dancing with the Stars első évada a TV2-n, amit Gelencsér Tímea és partnere, Hegyes Bertalan nyertek meg.

„Ennyi csodálatos érzelmet megélni pár óra alatt ritkán adatik meg az életben és én mérhetetlenül HÁLÁS vagyok. A Sorsnak hogy itt lehettem, a Tv2 összes munkatársának aki ezen az óriási produkción dolgozott, a szerkesztőségnek és az egész stábnak, a beauty teamnek, a családomnak és a barátaimnak a támogatásért, a profi táncosoknak és az ismert embereknek a bizalmukba fogadásáért, Bercinek aki nélkül ez sosem sikerülhetett volna és nem utolsó sorban NEKTEK!”

- ezekkel a sorokkal búcsúzott a műsortól az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán.

Ahogy azt a döntőben bejelentették, 2021-ben is lesz Dancing with the Stars, várhatóan ősszel, emellett szóvá tették, hogy Gelencsér Timit nemsokára viszont láthatjuk a TV2-n, ugyanis visszatér az Exatlon Hungary 3. évadára, mint sportriporter.

A vetélkedőműsor januárban induló új évadának versenyzőit nemrég jelentették be az Exatlon Hungary hivatalos honlapján. Hogy kik lesznek a Bajnokok és a Kihívók, azt az alábbi cikkben nézhetitek meg.

Borítókép: YouTube

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria