promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tehetségkutatóból ismert énekessel készített közös dalt Sterbinszky
Borítókép:  Sterbinszky Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aki egy kicsit is jártas már a zenei világban, vagy valaha hallgatott már rádiót, annak biztos nem kell bemutatnunk Sterbinszkyt. A DJ-producer az évek során meghatározó alakja lett a hazai elektronikus zenei életnek, sikereket ért el, és ha újdonságra van szüksége a hallgatóknak, rá mindig lehet számítani. 

Az ünnepek közeledtével ki ne csapná fel, a már jól bevált, karácsonyi lejátszási listákat, hogy hangolódjon a szentestére!? Mi most mutatunk nektek egy ütős újdonságot, amivel érdemes lesz kiegészíteni a dalok listáját. 

A magyar DJ ugyanis a Wham! örök klasszikus slágerét, a Last Christmas-t dolgozta fel.

Az ismert zenei alapot teljesen átdolgozta, így az sokkal lüktetőbb és pörgősebb lett. Nem kell félni, közben abszolút visszaadja azt a hangulatot is, amit egy karácsonyi daltól várunk. A feldolgozáshoz új vokálokat is vettek fel, méghozzá nem is akárkivel. 

Az énekhang ismerős lehet, hiszen a dalban David Schwartzot hallhatjuk, akit először az X-Faktorból, majd a The Voice című tehetségkutatóból ismerhetett meg az ország.

Összegezve, végre kaptunk egy pörgős karácsonyi slágert, amivel a nagytakarítás, a főzés, sőt még a fadíszítés is bulit lehet. Pörgessétek ti is!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás