promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amire minden rajongó várt: összecsapnak a Marvel és a DC szuperhősei
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel és a DC legnagyobb szuperhősei egy hétvégén csapnak össze a nézettségi versenyben, méghozzá az RTL Klubon.

Mivel véget ért több nagy műsor az RTL Klubon, köztük az Álarcos énekes is, a csatornánál már a december 12-13-i hétvégén elkezdenek filmeket vetíteni, amelyek között több, nem is olyan régen mozikban debütált alkotás is szerepel majd.

December 12-én, szombaton este jön a 2017-ben bemutatott Az Igazság Ligája, ami ugyan nem nagyon nyerte el a rajongók tetszését, de éppen ezért okozott akkora örömet nekik a hír, hogy Zack Snyder elkészítheti a saját verzióját, ami egy négy részes minisorozatként fog debütálni 2021 elején az HBO Max-on.

A DC-univerzum szuperhősei nem kisebb „ellenfelet” kapnak, mint a Marvel gigacsapatát. A Bosszúállók: Végjáték vasárnap este lesz látható az RTL Klubon, az pedig majd csak következő hét elején derül ki, hogy melyik film csábított több nézőt. Hozzá kell tenni, hogy Az Igazság Ligájának nem lesz könnyű dolga, hiszen azon az estén kerül sor a Dancing with the Stars döntőjére a TV2-n, így Batmanék felköthetik a köpenyüket, ha le akarják verni a Bosszúállókat, akikkel még az Őrült Titán, Thanos sem bírt el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás