promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A John Wick készítői megmutatják, hogy egy senkiből is lehet brutális akcióhős – előzetes
Borítókép:  Bob Odenkirk a Senki című filmben / via screenrant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Senki című kőkemény filmben látványos összecsapások és meglepő fordulatok várnak minket, ráadásul egy olyan zseniális színész a főszereplő, akiből sose néztük volna ki ezt a durvulást.

2014-ben a Keanu Reeves főszereplésével készült John Wick szinte megváltoztatta Hollywoodot, hiszen a készítők eldobták a tipikus akciófilmes giccset, és inkább a valósnak tűnő, fárasztó, brutális küzdelmekre mentek rá. A nagysikerű alkotás egyik rendezője, David Leitch (Deadpool 2) azóta is gyártja az ehhez hasonló műveket, és most is hoz nekünk egy igazán remeknek ígérkező adrenalinbombát.

A Senki főszereplője a fantasztikus Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul), aki nem éppen akcióhősként ismert. Ezt az alkotás is kihasználja, ugyanis egy olyan emberről szól, akiből sose néznénk ki, hogy kegyetlen gyilkológéppé tud válni – de amikor veszélybe kerül a családja, akkor meglepő módon előtör belőle a sötét múltja, és elkezd úgy kaszabolni, mintha nagyon éhes lenne, és minden holttestért egy rizsszemet kapna.

Bob Odenkirk végre egy új oldaláról mutatkozhat be, és remekül döntött a rendező, Ilya Naishuller (Hardcore Henry), hogy őt alkalmazta, hiszen mindig is volt a színész szemében egy meglapuló komolyság még a legidiótább szerepekben is.

Derek Kolstad (John Wick 1-3) írta a művet, szóval nem bízták a véletlenre, David Leitch pedig producerként működött közre, így a minőség is garantált, és könnyen lehet, hogy ez lesz a következő év legmenőbb akciófilmje – legalábbis a durva előzetes alapján, amiben már most megvillantottak pár figyelemreméltó harci jelenetet.

A Bob Odenkirk, Connie Nielsen (Wonder Woman) és Christopher Lloyd (Vissza a jövőbe) főszereplésével készült Senki jelen állás szerint március 4-én érkezik a hazai mozikba, és itt lehet megtekinteni az első, magyar nyelvű kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás