promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n, ami sok műsort érint
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n, ami már szerdán érvénybe lép, és érinti többek között a Farm VIP-t, és a Dancing with the Stars-t.

December 11-én, pénteken véget ér a Farm VIP, és a Dancing with the Stars-nak is a döntőjét láthatjuk majd szombaton. Ezek után a TV2 hasonló műsorrendre fog átállni, mint az RTL Klub. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük, hogy a december 14-i héttől hogyan változik a csatorna műsorrendje, amely módosításoknak egyesek biztosan örülni fognak, de mások valószínűleg kevésbé.

A SorozatWiki nemrég megtudta, hogy a TV2 azonnali műsorváltozásokat vezet be, amelyek már december 9-én, szerdán este érvénybe lépnek.

  • A portál értesülései szerint ma este 10 perccel később, azaz 20:45-kor kezdődik a Farm VIP, és 10 perccel hosszabb is lesz az adás, így a kalandreality kísérőműsora, a Farm, ahol éltünk ma csak 22:25-től lesz látható. Az utána következő Újratervezés pedig 23 órakor kerül adásba;
  • December 10-én, csütörtökön 20:40-től sugározzák a Farm VIP-t, a Farm, ahol éltünk-et 22:35-től, az Újratervezés-t pedig 23 órától;
  • December 11-én, pénteken 20:40-kor kezdődik a kalandreality fináléja, amit 22:50-kor a kísérőműsor fog követni, míg az Újratervezés csak 23:10-től lesz látható.

Ugyancsak nagy változásokra kell számítani a Dancing with the Stars döntője miatt is, aminek kezdési időpontja nem változott – továbbra is 20 órakor kerül adásba –, de a tervezetthez képest jóval hosszabb lesz, csak 23:40-kor fog véget érni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás