promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas változás lesz a TV2-n, aminek sokan fognak örülni
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan komoly változások lesznek a TV2 hétköznapi és hétvégi műsorrendjében, ami több műsort is érint, többek között a Mintaapákat.

Most, hogy véget ért az Álarcos énekes, az Életünk története, és az Apatigris is, az RTL Klub komoly változásokat vezet be a hétvégi műsorrendjével kapcsolatban, ami bár várható volt, mégis sokan nem örülnek neki.

Hasonló a helyzet a TV2-nél, ahol a héten két fontos műsor is ki fog futni. December 11-én, pénteken véget ér a Farm VIP, így december 14-e, hétfőtől a Mintaapák fogja uralni a hétköznap estéket. A népszerű napi sorozat az évad végéig dupla epizódokkal fog adásba kerülni.

December 12-én, szombaton este kerül sor a Dancing with the Stars döntőjére, amiben Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Pásztor Anna és Köcse György, valamint Győrfi Dániel és Stana Alexandra fognak versenyezni az első helyért.

A finálé után a TV2 filmekkel fogja színesíteni a szombat estéket, azonban vasárnaponként továbbra is a Nicsak ki vagyok? - a rejtélyek színpadát láthatjuk, amiből várhatóan még kettő adás lesz. Vagyis valószínűleg december 20-án láthatjuk a szuperdöntőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás