promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Remek hírt kaptak a Kingsman filmek rajongói
Borítókép:  Kingsman / via gamechannel.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Taron Egerton és Colin Firth lehengerlő akciófilm-szériája, a Kingsman akkora sikert ért el az előző két résszel, hogy a rendező komoly dologra szánta el magát.

2014-ben mutatták be a Kingsman – A titkos szolgálat című látványos, izgalmas filmet, amiben Taron Egerton (Rocketman) egy fiatal kémet alakított, akinek persze meg kellett mentenie a világot. James Bond eleganciája, Ethan Hunt furfangossága és Jason Bourne kőkemény mozdulatai köszöntek vissza az alkotásban, ami természetesen hatalmas siker lett, és még a romantikus szerepeiről ismert Colin Firth (Igazából szerelem) is akcióhőssé vált benne.

A széria atyja, Matthew Vaughn (X-Men: Az elsők) 2017-ben elkészítette a szintén sok pénzt termelő folytatást, és idén érkezett volna a King's Man: A kezdetek című előzmény is, de azt a járvány miatt eltolták. Ez viszont egyáltalán nem akadályozta meg a rendező terveit, ugyanis most kiderült, hogy jön egy televíziós sorozat is, ráadásul még hét folytatást terveznek a Kingsmanhez – szóval eléggé hosszú távra tervez.

A bevételi adatok, illetve a közönség és a kritikusok véleményei is alátámasztják ezt a döntést, hiszen az emberek nagyon szeretik az ilyen szórakoztató, pörgős műveket. Taron Egerton, illetve Colin Firth is jelezték, hogy benne lennének a folytatásban, így amíg a rajongók kíváncsiak a Kingsman különleges világára, addig hozzák majd nekünk az újabb részeket, és ilyen tempóban haladva még legalább 20 évig kitartanak a készítők – hogy aztán majd jó eséllyel a James Bond filmek stratégiáját alkalmazzák, és lecseréljék a főszereplőt.

A Kingsman eredetét elmesélő King's Man: A kezdetek jelen állás szerint jövő február 12-én érkezik, de ez még változhat a koronavírus miatt – addig is itt látható hozzá egy kis kedvcsináló:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás