Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így fognak kinézni a Trónok harca előzménysorozatának sárkányai – képek

Így fognak kinézni a Trónok harca előzménysorozatának sárkányai – képek

Zene, Film & Kultúra

Így fognak kinézni a Trónok harca előzménysorozatának sárkányai – képek

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:38

Kiderült, hogy mikor kezdik forgatni a Trónok harca Sárkányok háza című előzményét, és már azt is megmutatták, milyen brutálisak lesznek benne a sárkányok.

A Trónok harca tavaly vett könnyes, felemás búcsút a több millió nézőtől, ugyanis az HBO sikersorozatának befejező évada nem mindenkit elégített ki teljesen. Szinte rögtön bejelentették, hogy nem örökre kell búcsúznunk George R. R. Martin különleges fantasy világától, hiszen jönni fog egy előzményszéria is House of The Dragon, vagyis Sárkányok háza címmel.

Most kiderült, hogy a 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Sárkányok házát jövőre kezdik forgatni, és valamikor 2022-ben mutatják be, a főszereplő pedig Daenerys egyik felmenője, Viserys Targaryen lesz, akit Paddy Considine (A Bourne-ultimátum, Vaskabátok) testesít meg a sorozatban.

George R. R. Martin Tűz és Vér című könyvét fogja feldolgozni az író segítségével Ryan Condal (Kolónia) és a Trónok harca talán legjobb epizódjait rendező Miguel Sapochnik, szóval eddig elég bizalomgerjesztő a projekt. Az HBO annyira hisz a Sárkányok házában, hogy rögtön berendelték belőle az egész, tíz részből álló évadot, így jó eséllyel igazi csemegével gazdagodnak a rajongók.

Az alkotók voltak olyan kedvesek, hogy megmutassák nekünk a sorozat sárkányait is, amik elég vérszomjasnak és veszélyesnek tűnnek, szóval lesz itt izgalom bőven:

Borítókép: Sárkányok háza / via cnet.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria