promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre is elmarad a Sziget Fesztivál?
Borítókép:  Cultura.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gerendai Károly nemrég a Forbes magazinnak adott interjú, amelyben mesélt az idei, elmaradt fesztiválokról és a Sziget jövőjéről. Az üzletember szerint egyelőre eléggé kérdéses, hogy lesz-e 2021-ben partizás a Hajógyárin. 

A fesztivál-guru elmondta, hogy a múltévben ilyenkor már a jegyek 30%-a elkelt, most viszont még semmi értelme nem lenne elindítani a jegyelővételt, hiszen senki sem tud semmit, a következő szezonról. 

Gerendai szerint, 2021 márciusáig lehet húzni az időt, amikor már látni lehet, hogyan alakul a nyár. De ha bele is vágnak, előzetes jegyeladások nélkül hatalmas lesz a kockázat egy több mint tízmilliárdos eseményt megszervezni. Abban viszont optimista, hogy a hazai közönségnek szóló kisebb fesztiválokat nyáron már meg lehet tartani.

– írta az nlc.hu.

Az eredeti tulajdonosi kör, köztük Gerendai Károly, még 2017-ben adta el a Sziget Fesztivál 70%-át, jelenleg 15%-os tulajdonrésszel rendelkezik az eseményben. Az üzletember természetesen örül, hogy még a világjárvány előtt adta el a Szigetet, így nem akkora a kiesés, ugyanakkor a vírus más vállalkozásait erősen megrázta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás