promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életre kelt egy család adventi kalendáriuma, ami egykor a nagymamáé volt
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix újra elérhetővé tette az elmúlt évek karácsonyi filmjeit, köztük Az adventi naptárat is. Ez a 2018-ban debütált romantikus vígjáték egy könnyű kis darab, ami tökéletes választás az ünnepre hangolódás időszakában.

Bradley Walsh számára egyáltalán nem ismeretlen terep a karácsony filmek világa. Korábban több TV-filmet is készített, ami a Szeretet Ünnepén játszódott, mégis Az adventi naptár előtt egyik sem jutott el a nagyközönséghez, és ezúttal is csak a Netflixnek köszönhette, hogy úgymond többen is láthassák a nevét a rendezői credit mellett.

Ettől függetlenül nem lett egy ismert rendező, de legalább elmondhatja magáról, hogy egy, az átlaghoz képest jóval fogyaszthatóbb, szórakoztatóbb, és közönségbarátabb karácsonyi filmet készített.

Az adventi naptár ugyanis egy kedves történet, amiben a főszereplő Abby életében semmi sincs rendben; sem magánéleti, sem munkaügyi szempontból. Egyik nap a nagyapjától kap egy különleges ajándékot, a nagymamája régi adventi kalendáriumát, ami önálló életre kel, és úgy tűnik, hogy minden nap próbálja segíteni Abby-t abban, hogy megtalálja a helyes utat, és rátaláljon az igaz szerelemre is.

Klasszikussá sosem válik, és hosszú távú emlékeket sem hagy maga után, mégis egy könnyű kis karácsonyi film, ami így az adventi időszakban egy tökéletes választás, ha már végignéztük a Netflix idei összes karácsonyi alkotását, de még nincs kedvünk elővenni az "echt" örökzöldeket.

A történet teljesen egyszerű, a szereplők pedig pont annyit vannak jelen és szólalnak meg, mint amennyit a cselekmény megkövetel; a karakterek közül pedig egyedül a nagypapát játszó Ron Cephas Jones-t kedveltem meg.

Ha egy egyszerű, hétköznapi estén valami karácsonyi témájú filmmel szeretnénk kicsit hangolódni az ünnepekre, akkor Az adventi naptár egy kiváló választás erre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás