promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halottnak hitt szereplő tér vissza a Thor folytatásában?
Borítókép:  Thor szerepében Chris Hemsworth / Marvel Studio 2017 / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg meglepetésre számíthatunk a Chris Hemsworth főszereplésével készülő Thor negyedik részében, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy egy olyan közönségkedvenc karakter is újra fel fog tűnni, akitől egyszer már könnyes búcsút kellett vennünk.

Taika Waititi (Jojo Nyuszi, Thor: Ragnarök) jelen állás szerint januárban kezdi el forgatni a Thor várva várt folytatását, amiben természetesen ismét Chris Hemsworth alakítja a kigyúrt főhőst, ráadásul mellette olyan színészek fognak szerepelni, mint Natalie Portman, Tessa Thompson, Chris Pratt vagy Christian Bale. Most nagyon úgy néz ki, hogy tovább gazdagodik a Marvel szuperprodukciója, ugyanis visszatérhet egy figura, aki a Bosszúállók: Végtelen háborúban halt meg a gonosz Thanos kezei által.

Közös képeket rakott ki Taika Waititi és a Thor-filmek Heimdalljaként ismert Idris Elba, és mivel éppen a következő rész előkészületei zajlanak, így ez jó eséllyel azt jelenti, hogy ő is szerepelni fog a folytatásban – bár azt még nem tudni, hogyan tervezik őt visszahozni a halálból.

Ez persze még csupán spekuláció, hiszen a stúdió nem erősítette meg a hírt – mondjuk Christian Bale csatlakozása sem hivatalos, mégis a legtöbb helyen tényként közölték –, de az biztos, hogy a közönség nem bánná Heimdall visszatérését, hiszen a széria egyik legkedveltebb karakteréről van szó, ráadásul Idris Elba is sokak kedvence. Mivel a Marvel imád titkolózni, így valószínűleg egészen az utolsó pillanatig nem fogjuk megtudni, milyen meglepetésekkel készülnek számunkra az alkotók, szóval van miért izgulnunk.

Heimdall szerepében Idris Elba:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás