Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Laci összeszűrte a levet az Álarcos énekes Röfijével?

Gáspár Laci összeszűrte a levet az Álarcos énekes Röfijével?

Zene, Film & Kultúra

Gáspár Laci összeszűrte a levet az Álarcos énekes Röfijével?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 06:35

Az Álarcos énekes fináléjában előkerül egy szerelmes levél, amiben a Röfi megköszöni Gáspár Lacinak az együtt töltött pillanatokat. A Nyomozó persze rögtön mindent letagad.

Kialakult az Álarcos énekes finalistáinak mezőnye: a Zebra, a Banán, és a Röfi az esélyes arra, hogy a második széria abszolút győztese legyen. A Babának az elődöntőben kellett leleplezie magát, aki az X-Faktor korábbi évadának versenyzője, Manuel volt.

A fináléhoz máris két előzetes érkezett, amelyek közül az egyikben belehallgathatunk a döntősök produkcióiba. A Röfi például Mariah Carey karácsonyi klasszikusát, az All I Want for Christmas Is You című slágert fogja előadni, és az értékelés során előkerül egy szerelmes levél, amit Gáspár Lacinak címzett.

Ebben a Röfi megköszöni a Nyomozóval együtt töltött pillanatokat. Gáspár Laci persze rögtön heves tiltakozásba kezd, és inkább azt mondja, nem is tudja, miről van szó.

Hogy ki rejtőzhet a Röfi maszk alatt, és valójában milyen korábbi viszonyok fűzik Gáspár Lacihoz, az vasárnap este a fináléban kiderül.

Borítókép: Meglepetés