promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Izabella megható módon reagált a Barátok közt végére – fotó
Borítókép:  Dr. Balogh Nóra szerepében Varga Izabella / via 24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte sokkolta a nézőket, mikor kiderült, hogy 22 év után hamarosan véget ér a Barátok közt, és most a kezdetektől szereplő Varga Izabella is elárulta, hogy érzi magát a szörnyű hír után.

1998-ban mutatkozott be az RTL Klub képernyőjén a legendás Barátok közt című sorozat, amiben megismerhettük a Mátyás király tér lakóinak izgalmas hétköznapjait. Ma rettenetes hírt kaptak a rajongók, ugyanis biztossá vált, hogy a gyenge nézettségi adatok miatt befejezik a szériát, és már csak pár hónapig láthatjuk az alkotást. Ez nem csupán a közönséget, de a színészeket is mélyen érintette, így Dr. Balogh Nóra megtestesítője, Varga Izabella is leírta az érzéseit.

„A hír igaz, a történetünk a végéhez közeledik. Meg vagyunk illetődve, de ezt arra fogjuk fordítani, hogy az elkövetkezendő 4 hónap feledhetetlen legyen a számotokra”

– osztotta meg követőivel a népszerű színésznő.

Varga Izabella azon kevesek közé tartozik, akik a legelejétől kezdve, vagyis több mint két évtizede szerepeltek a Barátok köztben, így érthető, hogy furcsán érzi magát, hiszen életének egy jelentős hányadában volt biztos pont a sorozat, ami most hirtelen véget ér. Szerencsére a készítők elvileg elég időt kapnak ahhoz, hogy szépen, kielégítő módon zárják le a történetet, így jó eséllyel senki sem fog csalódni a végén.

Itt lehet megtekinteni Varga Izabella megható képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás