promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért hord mindig sapkát az AC/DC énekese, Brian Johnson
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen legújabb albumát a Power Up-ot népszerűsíti világszerte az AC/DC. Legutóbbi interjújukban viszont a zene mellett olyan titkokat is megosztottak a rajongókkal, amiket korábban még sohasem. 

Az ausztrál rockzenekar énekesét, Brian Johnsont arról kérdezték, hogy miért hord mindig sapkát a színpadon és ha nyilvános helyekre megy.  Sokan azt hitték ezidáig, hogy a zenész csak azért viseli a védjegyévé vált fejfedőt, mert kopasz foltjait szeretné takarni vele, azonban ez nem így van, a történet sokkal korábbra nyúlik vissza.

"A sapka még egészen régre nyúlik vissza, amikor a Geordie-val kis munkásosztálybeli klubokban játszottunk Anglia északkeleti részén. Fantasztikus hangulatú bulik voltak, klíma azonban nem volt egyik ilyen helyen sem, így mindig megizzadtam, az izzadtság pedig belefolyt a szemembe, ami ezért sokszor teljesen piros lett a buli végére. Az egyik koncertre eljött a testvérem, Maurice is, és hozott magával egy olyan sapkát, amilyet azóta is viselek. Azt mondta, próbáljam fel, hátha ez majd segít. Akkoriban egyébként is megszokott volt, hogy a munkásosztálybeli férfiak sapkát vagy kalapot viseltek, és már csak azért a szívükbe zárták a zenekart, mert jólesett nekik, hogy én is ugyanilyen fejfedőt viselek, ráadásul így az izzadtság sem csípte a szememet. Egyébként ha azt akarom, hogy valahol ne ismerjenek meg, egyszerűen csak leveszem a sapkámat és senkinek fogalma sincs, hogy ki vagyok"

– mesélte Johnson.

Az AC/DC új klipjéről itt a Promotions.hu-n is beszámoltunk, ha lemaradtál volna, érdemes azonnal pótolnod a következő cikkre kattintva!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás