promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az AC/DC új klipje a legjobb, ami idén a rockzenével történhet
Borítókép:  JOHANNES EHN / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig pár hete írtunk arról, hogy sejtelmes üzenetekkel hívta fel a figyelmet visszatérésére az AC/DC. Hát, eljött az idő: megjelent az ausztrál rockzenekar legújabb dala és videoklipje, a Shot In The Dark. 

Ha valaki most az kérdezné, hogy milyen a banda vadonatúj új anyaga, csak annyit tudnánk mondani: 

„Olyan AC/DC-s!”.

Jelenthetne ez rosszat is azoknak, akik valami újra vártak, de ígérjük, nem fog csalódást okozni. 

Az öregfiúk maradtak a jól bevált dolgoknál, nem kalandoznak, nem finomkodnak, egyszerűen csak a húrok közé csapnak, ugyanazzal a lendülettel, mint azt tették az elmúlt 47 évben. A klip sincsen szerencsére túlbonyolítva, egyszerűen csak olyan hangulatot teremt, mintha a zenekar egyik koncertjén lennénk. 

Az AC/DC a hat évvel ezelőtti felállással tért vissza, ami azt jelenti, hogy Axl Rose helyett újra Brian Johnson-t láthatjuk és hallhatjuk énekelni, amivel valószínűleg minden rajongó álma teljesült. 

„Ez egy olyan dolog, amire senki sem gondolt, hogy megtörténik. 2018 környékén a lemezkiadó megkereste Angust, hogy szeretne-e albumot csinálni, amire ő csak annyit mondott, hogy: »Nos, kérdezzük meg a srácokat«. Szóval megkérdezett engem, Cliffet és Philt, mivel Stevie természetesen ott volt a közelben. Azt hiszem, mindannyian azonnal igent mondtunk, nagyszerű ötletnek tartottuk. Természetesen ezután augusztusban elugrottunk Vancouverbe. Amint beléptünk a stúdióba, azonnal ott volt közöttünk az a kötelék, az elektromosság, amit 38 év alatt építettünk fel, amióta csatlakoztam a csapathoz. Amint a srácok – ha megbocsátasz a szójátékért – üzembe helyezték és felvillanyozták magukat, majd elkezdtek játszani, minden a helyére került, nagyszerű volt”

– idézi a hardrock.hu Brian Johnson énekes rádiónyilatkozatát.

Ha pedig már felvillanyozás, akkor ideje, hogy mindenki hallja a Shot In The Dark-ot, és előhívja a rocker énjét. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás