promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába mondta Gáspár Győző, mégse folytatódik a Győzike show
Borítókép:  Gáspár Győző / via blikk.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már többször is említette Gáspár Győző, hogy visszatér a Győzike show, de most az RTL Klub reakciójából kiderült, hogy ez nem így van.

2005-ben mutatkozott be az RTL Klubon a Győzike show című reality, ami a Gáspár-család hétköznapjait mutatta be. Gáspár Győző, Bea, Virág, Evelin és Zsolt kalandjain nagyokat nevetett a közönség, és elképesztően sokan nézték a műsort, de ezt kevesen merték beismerni. Győzike októberben igazán boldoggá tette a rajongókat, mikor elárulta, hogy a BeleValóVilág után folytatják a Győzike show-t, de most szomorú hír érkezett ezzel kapcsolatban.

„Gáspár Győzőn kívül senki sem állította, hogy lesz Győzike show. Ha terveznénk a reality folytatásával, akkor ezzel a címmel valóban az RTL Magyarország készíthetné a műsort, de egyelőre nincs tervben a forgatása”

– árulta el a SorozatWikinek az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Ezek alapján nagyon úgy néz ki, hogy keresztet vethetünk a Győzike show-ra, pedig nagyon biztosnak tűntek Gáspár Győző állításai. Bár az is könnyen lehet, hogy éppen egy másik projekt van készülőben, ami ugyanazt a formátumot követi, és végig arról beszélt – ezt egyelőre még nem tisztázta senki.

Állítólag nem ez az első eset, hogy a híresség elhúzta az orrunk előtt a mézes madzagot, ugyanis 2016-ban is azt mondta, hogy folytatódik a műsor, de abból se lett semmi, szóval nagyon kérdéses a reality jövője. Jelenleg egyedül az tűnik biztosnak, hogy ismét sokan lennének kíváncsiak a Gáspár-család mozgalmas, mókás életére, szóval reménykedhetünk a legjobbakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás