Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen, de ő lesz a Feleségek luxuskivitelben új szereplője

Hihetetlen, de ő lesz a Feleségek luxuskivitelben új szereplője

Zene, Film & Kultúra

Hihetetlen, de ő lesz a Feleségek luxuskivitelben új szereplője

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:51

Bár Vasvári Vivien és Köllő Babett nem térnek vissza a Feleségek luxuskivitelben 4. évadában, a legtöbb szereplőt viszontláthatjuk.

November 30-án 21 órakor érkezik a VIASAT3 merész saját gyártású műsora, a Feleségek luxuskivitelben új évada, amelyben négy részen keresztül követhetjük végig a hölgyek fényűző hétköznapjait.

Mint az már korábban kiderült, Vasvári Vivien és Köllő Babett ezúttal nem térnek vissza, helyettük viszont egy új luxusfeleség érkezik a reality-be.

A már jól ismert szereplőkhöz – Csősz Boglárka, Molnár Nini, Nagy Noémi, Polgár Tünde és Yvonne Dederick – Anfisa Bulgakova csatlakozik, aki háromgyerekes édesanyaként virágzó üzletet vezet, mellette pedig a természetes szépség nagyköveteként dolgozik – és természetesen a luxust sem veti meg.

Hat gyönyörű, elszánt és sikeres, de teljesen különböző személyiségű nő között szinte kizárt, hogy ne merüljön fel konfliktus, ezért az új évad is rengeteg meglepetést, na meg persze drámát tartogat a nézők számára. A négy epizódból megtudhatjuk, milyen is egy luxussal fűszerezett Halloween-buli, hogyan birkóznak meg a szüreteléssel a hölgyek a fényűző Andrássy Rezidencián eltöltött napok alatt, milyen szemet gyönyörködtető ékszercsodákkal vonulnak fel egy gyémánt partin, és abba is bepillantást nyerhetünk, hogyan készül az év végi ünepekre egy igazi luxusfeleség.

Ha pedig mindez nem lenne elég, az egyes helyszínek különböző kihívásokat is tartogatnak a Feleségnek, akiknél mint tudjuk, a versenyszellem és győzni akarás mindig összetűzésekhez vezet.

Ő az új luxusfeleség, Anfisa Buglakova:

Borítókép: A kép a Feleségek luxuskivitelben 3. évadához készült. Forrás: Viasat3