Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: a Zebra megtette, amit előtte még senki a műsorban

Álarcos énekes: a Zebra megtette, amit előtte még senki a műsorban

Zene, Film & Kultúra

Álarcos énekes: a Zebra megtette, amit előtte még senki a műsorban

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:37

Ahogy azt már megszokhattuk, az Álarcos énekes előző adásához is több kimaradt jelenet érkezett, melyek közül az egyikben a Zebra olyat tesz, amit előtte még soha, senki a műsorban.

December 6-án, vasárnap a fináléval véget ér az Álarcos énekes 2. évada is. Már csak négyen maradtak versenyben, név szerint a Zebra, a Röfi, a Baba, és a Banán. Legutóbb az Egérnek kellett levennie a maszkját, aki Feke Pál volt. Ezzel a nyomozók újabb sikerpontot könyvelhettek el, hiszen mindannyian a színészre tippeltek. Pali azonban még nem köszön el végleg a műsortól, ezen a héten vendégnyomozóként tér vissza.

Az RTL Klub nemrég újabb kimaradt jeleneteket tett közzé, melyek közül az egyikben a nyomozók szokásos tanácskozását hallgathatjuk végig. Bár Csobot Adél először a Babát akarta hazaküldeni, Sebestyén Balázs hamar lebeszélte róla, mondván ne énekversenyt csináljanak, hanem rejtőzködőversenyt.

Egy másik videóban egy olyan jelenetet láthatunk, ami rövidebb verzióban bekerült az adásba. Kiderült, hogy Istenes Bence egy szívecskét küldött a Röfinek, ami egyáltalán nem tetszett Adélnak. A kínos pillanat odáig fajult, hogy a Röfi szó szerint elfenekelte a műsorvezetőt.

A harmadik videóban olyat láthatunk a Zebrától, amit előtte még soha, senki nem csinált az Álarcos énekes történetében.

Borítókép: RTL Klub