promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Bébi úr folytatásának agyzsibbasztó előzetese
Borítókép:  Bébi úr: Családi ügy / via collider.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bébi úr visszatér, és most egy gonosz zsenivel kell szembeszállnia, aki ádáz módon arra tanítja a gyerekeket, hogy nagyon rossz babák legyenek.

2017-ben mutatták be a Bébi úr című animációs mesét, amiben egy öltönyös, aktatáskás baba szórakoztatta az erre vevő közönséget. Az alkotás elképesztően nagy siker lett, ugyanis világszerte több mint fél milliárd dollárt zsebelt be csak a mozikból, ráadásul külön sorozatot is kapott, így nem is volt kérdéses, hogy a Shrek-filmeket is készítő DreamWorks elhozza nekünk a második részt.

A Bébi úr: Családi ügy arról szól, hogy hőseink már felnőttek, és eltávolodtak egymástól, de van egy új baba, aki szintén hatalmas titkot rejt, és bevonja őket egy titkos küldetésbe, hogy megállítsanak egy gonosztevőt, akinek az a célja, hogy rosszul viselkedjenek a gyerekek – és persze csak úgy győzhetik le, ha egy különleges szérum segítségével visszaváltoznak babává.

Nem is kell ennél több egy kis családi kikapcsolódáshoz, hiszen aki látta az első részt, az tudja, hogy rengeteg őrült poénban és meglepetésben lesz részünk, miközben egy pillanatra sem kell megerőltetnünk az agyunkat ahhoz, hogy maximálisan kiélvezzük Bébi úr kalandjait.

Külön öröm lehet a rajongóknak, hogy ismét Tom McGrath a rendező, szóval jó eséllyel megmarad a minőség, és senki sem fog csalódni – főleg, hogy még nindzsa babákat is láthatunk majd.

A Bébi úr: Családi úgy jelen állás szerint március 25-én érkezik, és itt lehet megtekinteni a magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás